Vive le… Pink?!

Standard

Pink is the colour of fashion  (so it seems).

Agronomie.. camin.. C1.

Buna dimineata soare! Ce frumos e afara.. iarba e verde, cerul e albastru, iar fetele sunt… ROZ, because pink is back in business. Sa recapitulam.

Dimineata pe racoare, iesi pe coridor sa te duci la baie ca intri la 7 jumate si dai de 2 fete in roz, in drum spre camerele lor. (Ti-au luat-o inainte! Poate au lasat si chiuveta murdara…) Mergi inainte la baie si acolo dai de inca 4 fete care se spala pe dantura/fatzau, tot in roz. Din pacate pentru ele nu se asorteaza nici de data asta cu sapunul lichid, pentru ca doamna administratora le face in ciuda si ia numai sapun albastru. La baieti o fi roz? (se gandeste una din ele..)

Pleci de acolo, te imbraci si deschizi furtunos usa de la camera. Nu te poate tine o usa de la materia ta preferata – Algebra. Pe hol dai de restul de fete intarziate care sunt tot.. in pijamale ROZ.

Din cauza acestui trend, am decis sa ma imbrac si eu cu pijamalele roz, cu toate ca nu ne asortam nici cu culoarea caminului si nici cu sapunul lichid de la baie, just to be a part of the gang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s