Punctul zero al omenirii in anul 2012

Standard

In acceptiunea oamenilor de stiinta, “Punctul Zero” corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Unii cercetatori situeaza acest eveniment la sfarsitul anului 2012.

 

“Inima” Pamantului bate mai repede. Mii de ani a batut cu o frecventa de 7,8 Hz, dar, din anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi, din 1997, mai rapida, ajungand la valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata sa corespunda cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Inversarea totala se preconizeaza a fi in 2012 si multe scenarii apocaliptice au fost create pentru aceasta data.

FENOMENE CLIMATICE EXTREME
Cercetarile din ultimii zece ani au inregistrat deplasarea Polului Nord magnetic spre Ecuator. Efectele observate la suprafata pamantului nu au fost de mare anvergura, dar cercetatorii atrag atentia asupra schimbarii dramatice de clima, alternanta temperaturilor excesiv de calde, secetoase, cu ploi torentiale care scot raurile din matca si formarea tornadelor in zone unde nu sunt specifice. Normele de constructie a caselor vor trebui sa tina seama de urgiile care vor veni.

RADIATIILE SOLARE MULT MAI PUTERNICE
Pentru sanatatea omului, cea mai importanta consecinta va fi vulnerabilitatea la radiatiile solare, mult mai puternice. Vor trebui sa se impuna norme stricte de igiena, inclusiv alimentara, pentru ca si plantele si animalele vor fi “bombardate” de radiatii. Cercetatorii sunt de parere ca cei mai afectati vor fi oamenii deosebit de sensibili, care simt campul electromagnetic al Pamantului ( de ex. paranormalii).

PENTAGONUL, LA PAMANT
Schimbarea polilor magnetici afecteaza o intreaga tehnologie. Mai multi sateliti au suferit dereglari dupa ce au trecut prin zona Atlanticului de Sud, unde se inregistreaza cele mai slabe valori ale campului magnetic. In corelare, orice aparatura ce functioneaza pe baza undelor transmise de sateliti ar putea ceda, inclusiv cea militara. Pentagonul are in vedere tehnologii noi, pe baza de energie alternativa.

Pentru mai multe detalii dati click pe link.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s