Hard disk-ul “mamut” a ajuns si in Romania

Standard

Din categoria.. ‘VREAU SI EU UNUL :((((!!’…. Desi.. cred ca daca as avea unul, nu as reusi sa il umplu prea repede.

Aparatul permite stocarea si securizarea de date, muzica sau fotografii, local sau de la distanta, prin conectarea sa la internet. Capacitatea sa permite salvarea a pana la 180 de ore de film in format high-definition (HD) sau a aproximativ 400.000 de melodii.

Aparatul li se adreseaza in special detinatorilor de laptopuri, care au o capacitate relativ mica a hard disk-ului. Astfel apare necesitatea unui mediu de stocare si backup aditional, de dimensiuni mari.
Compania Western Digital a lansat ieri in Romania hard disk-ul extern My Book World Edition II, cu o capacitate de stocare de 1,5 TB (1.500 GB), prin intermediul unui parteneriat cu compania de distributie romaneasca Asesoft.

Produsul va ajunge in magazine in a doua parte a lunii iunie, la pretul de aproximativ 2.300 de lei. Acesta este hard disk-ul pentru PC cu cea mai mare capacitate din lume.
Pentru cei care au nevoie de un hard disk extern cu capacitate mai mica si usor de transportat a fost lansat modelul Passport, cu o capacitate de 250 GB. Acesta are numai 105 grame si costa aproximativ 600 de lei.

La aceasta dimensiune, Jiri Olejnik, directorul britanic de vanzari al WD pe Europa de Sud-Est, s-a temut la un moment dat pe timpul conferintei de presa ca modelul Passport, dat in sala jurnalistilor pentru a-l vedea indeaproape, ar putea “disparea”.

Advertisements

3 responses »

  1. ete pwla, dai pe o chestie de genu ata atatia bani cand mai iau niste rable dinastea de care am eu la pretul asta,a dica una bucata amd athlon 64 la 3200 +, o amarata de placa de baza nforce 4 256 biti etc bla bla oricum nu stiti voicu ce se mananca, placa video ati 256 hard sata 250 dvd rom dvd rw LG la super promotie, faca cam 1500 de Ron ( adica 15 milioane) pana la 2300 de ron cat are tera-ul ala iau doua dinastea si fac server, si mai pun si ubuntu pe ele 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s