Curatenie de primavara

Standard

Ce frumos e afara..

Pasarile canta,  soarele straluceste, iarba a crescut iar, copacii sunt infloriti.. iar parintii nostrii… sunt obsedati de curatenie.

Cu cat se apropie sarbatorile, cu atat oamenii se pun pe treaba si incep sa faca curat. Eu una nu inteleg de ce ma pune mama sa fac ‘curatenia de primavara’ la mine in camera, ca doar fac in fiecare saptamama. Si nu prea e dezordine (de fapt eu nu inteleg de ce trebuie sa aiba alt nume).

Se apropie saptamana mare (mai sunt 2 zile) si deja mamele incep sa se vaite ca nu stiu ce vor face, ca nu au facut curat, sau ca nu au facut mancare. Pai ce faceti mah?? Faceti mancarea cu 5 ani inainte sa o mancati? nu zic sa gatiti in ziua de Pasti, dar faceti-va griji numai atunci cand e cazul. Nu e mare crima ca nu stiti meniul de Pasti. Totul e pe moment. Depinde de inspiratie (ca pana la urma tot cozonac, sarmale si oua rosii faceti..).

Sfatul meu este urmatorul: ‘Take a deep breath, relax..’ (but don’t put your kids to do chors because it’s a sin) (doar suntem in post )

Advertisements

2 responses »

  1. da, asa e.de fapt,daca tot e nevoie de o curatenie de primavara,de ce nu se invata oamenii din experienta sa faca si i restul nului curatenie.s-apoi,nu degeaba ii fereastra acolo :)).cat despre pasarile care canta…or ajunge si ele masa la vreo pisica

  2. si eu stau si ma gandesc, de ce muncim atat de mult pt ca apoi sa stam 2-3 zile si doar sa bagam in noi……….multa mancare…….doamne e greu de inteles…………..asta cu curatenia, nu este de inteles pt ca asa se simt mamele bine, sa ne puna la curatenie…….sa face si noi ceva

    Adriana
    http://www.gentionline.ro – magazin online de genti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s