After many hugs..

Standard

Astazi s-a desfasurat in Pitesti, in urma colaborarii dintre colegiile “ I.C. Bratianu“, “Zinca Golescu” si “Al. Odobescu”, sustinute de catre Inspectoratul Judetean de Politie Arges, Organizatia “Salvati Copiii” si Inspectoratul Scolar Arges, o actiune prin care se dorea informarea oamenilor despre problema violentei in scoli.. bine.. mai exact mesajul era: ‘Sa exmatriculam violenta din scoli’.

La ora 11 am plecat de la liceu spre centrul orasului, (cam 2 clase de la noi din liceu). Locul de intalnire cu elevii de la Zinca si cei de la Bratianu a fost in fata Colegiului Bratianu. Imediat am pornit spre Primarie, si de acolo am inceput sa impartim fluturasi si ghiocei. Un lucru la care nu s-au asteptat organizatorii a fost sa terminam pliantele atat de repede(cam in 10-15 minute). Trecatorii au fost placut impresionati de ceea ce faceam, si sper ca a avut o influenta pozitiva asupra lor, deoarece spre deosebire de alte dati cand am participat la astfel de evenimente, ei se intorceau cu spatele si aruncau la cosul de gunoi pliantele (sau, in cel mai rau caz, le aruncau pe jos).

In concluzie, (cel putin asta este parerea mea) actiunea a fost avut succes. Sper ca am reusit sa schimbam ceva, sa facem sa fie mai bine si fara violenta.

Advertisements

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s